Muutoksia ensi vuoden Advanced-treeneihin

Fx Jiu Jitsun Advanced-tunneilla puhaltaa vuoden vaihteessa uudet tuulet. Martin tukee ensi vuoden ajan vaimonsa uraa ja lainaamme vuoden 2021 ajaksi päävalmentajaamme Tampereelle. Martin palaa viikottaiseen valmennukseen vuoden loppupuolella. 

Martinin oppipojat ottavat ohjat treeninvedosta. Martin toimii edelleen meidän salimme päävalmentajana ja huolehtii opetuksen laadusta, opetusaiheista ja harrastajien edistyksestä. Suosittu ja tehokas Fundamentals-valmennus jatkuu normaaliin tapaan ja sen suhteen mikään ei muutu. Fundamentalsin perinteinen ilmainen kokeiluviikko jatkuu normaalisti koko vuoden ajan. Ilmainen kokeiluviikko järjestetään kuukausittain ensimmäisellä viikolla.

Hetken muutoksesta huolimatta meidän toimivaa painikonseptiamme opetetaan tiiviisti Martinin valvovan silmän alla Tuomaksen, Ronin ja Waltterin luotsaamana. Martin vierailee salillamme kuukausittain ja hän huolehtii valmentajien kouluttamisesta tuleviin opetusaiheisiin.  Harrastajat voivat joka kuukausi osallistua maksutta Martinin opetusseminaariin Fx Jiu Jitsulla.