Ensimmäisenä perusteet kuntoon ☝

Lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun peruskurssit tarjoavat monia fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia etuja. Ne ovat mahtava tapa parantaa itsepuolustustaitojasi, kuntoasi ja elämänlaatuasi samalla kun nautit hauskoista ja haastavista harjoituksista sekä yhteisöstä, joka näiden lajien ympärille muodostuu.

Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini tarjoavat muun muassa seuraavia hyötyjä:

  • Itsepuolustus: Sekä lukkopaini että brasilialainen jujutsu ovat itsepuolustuslajeja, jotka opettavat tehokkaita tapoja hallita ja kontrolloida vastustajaa maassa. Tämä voi olla hyödyllistä tilanteissa, joissa joudut puolustamaan itseäsi.

  • Fyysinen kunto: Molemmat lajit tarjoavat erinomaisen koko kehon harjoituksen. Ne auttavat parantamaan voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta.

  • Itseluottamus: Kun opit uusia taitoja ja kehität fyysistä kuntoasi, se voi lisätä itsetuntoasi ja -luottamustasi. Tämä voi heijastua myös muihin elämänalueisiin.

  • Mielenterveys: Kamppailulajien harrastaminen voi auttaa sinua lievittämään stressiä, parantamaan keskittymiskykyä ja lisäämään mielenrauhaa. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja yhteisöön liittymiseen.

  • Itsekuri ja päättäväisyys: Harjoittelu vaatii kärsivällisyyttä ja omistautumista. Opit asettamaan tavoitteita ja työskentelemään niiden saavuttamiseksi, mikä voi auttaa sinua kehittämään itsekuria ja päättäväisyyttä.

  • Yhteisö: Lukkopaini ja brasilialainen jiu-jitsu ovat yleensä yhteisöllisiä lajeja, ja voit luoda vahvoja ystävyyssuhteita muiden harrastajien kanssa. Yhteisö sekä Fx jiujitsu tarjoavat tukea ja kannustusta matkallasi.

  • Kilpailu ja haasteet: Monet harrastajat nauttivat lajien tarjoamista kilpailullisista mahdollisuuksista ja haasteista. Voit osallistua kilpailuihin ja asettaa itsesi fyysisiin ja henkisiin testeihin.

  • Hauskuus: Lukkopaini ja brasilialainen jujutsu voivat olla erittäin hauskoja lajeja. Niissä on paljon monipuolisuutta ja mahdollisuus oppia jatkuvasti uusia asioita.

  • Ikään sopivat: Nämä lajit ovat sopivia kaikille ikäryhmille ja kuntotasoille. Voit aloittaa milloin tahansa ja harjoitella läpi elämän.

Miten mukaan?

Mukaan pääset seuraavan peruskurssin kautta. Peruskursseista ilmoitetaan kotisivuillamme sekä Instagramissa @fxjiujitsu. Kokeneemmat kamppailijat voivat saapua suoraan treeneihin.

Milloin mukaan?

Ilmoittaudu nyt jo tulevalle peruskurssille. Järjestämme peruskursseja säännöllisti kunhan edellinen ollaan saatu päätökseen.