Peruskurssi

Peruskurssin on helppo startti kamppalulajeihin. Tavoitteena on tutustuttaa harrastaja lajin tärkeisiin positioihin, lajiymmärrykseen ja strategiaan, joilla vastustajaa kontrolloidaan BJJ tekniikoin. Harjoituksissa käydään läpi liikkeitä ja liikekonsepteja, jotka ovat lajin toimivuuden perusta. Peruskurssi ei ole fyysisesti kovin haastava, vaan rento.
Kukin harjoittelee oman kehon liikeratoja ja luonnollista koordinaatiota.

 

Peruskurssi tapahtuu 3 kerta viikossa pienryhmässä ( 4-6 hlö) ja kestää 4 viikkoa. Yhteensä 12 harjoituskertaa perehdyttää sinut lajiin vaikka sinulla ei olisi minkälaista urheilutaustaa. Pienryhmässä saat joka treeni riittävästi huomiota valmentajalta joka aktiviisesti korjaa tekniikkaa ja vastaa kysymyksiin. BJJ on periaatteissa ongelmaratkaisemista ja ongelmia löytyy 🙂

 

Martin käsittelee BJJ:tä kuin matematiikka ” BJJ on eksaktia tiedettä, se tarkoittaa ongelmanratkaisemista tarkalleen”. BJJ:n tekniikat ovat matemaattisen kaavan kaltaiset – yksityiskohdat ovat tärkeä ja liikkeen suoritus parhaimmillaan tarkkaa. Ei ole ikinä tyyliä “purista päästä!” vaan kaikki raajat ja vartalo on oikealla tavalla käytössä kehittämässä maksimaalista vipuvoimaa.
Tulos riippuu syötteestä – opetusmetodiikka ja opettavat liikkeet ovat tärkeitä. Tavoitteena on opettaa ihmisille BJJ:tä mahdollisimman helposti, mutta samalla tehokkaasti ja hauskasti. Tarjota haastetta ja oman mattokamppailutason kehittymistä jokaisella treeni kerralla.
BJJ on tekniikkalaji, parhaimmillaan pehmeä ja sujuva. – kaikki opetettava on toimivaa !

Seuraava kurssi alkaa heti, kun 4 henkilöä on ilmoittautunut (max 6).

Peruskurssit tapahatuu JYVÄSKYLÄSSÄ ja PEURUNGASSA.

peruskurssi