Kokeneille

Jiu-Jitsu

Kun peruskurssin tekniikat ovat hallussa ja omaat lajiymmärryksen, voit osallistua kokeneiden ryhmätreeneihin. Ryhmätreenit perustuvat liikekombinaatioiden hiomiseen, sekä tekniikoiden toimivuutta harjoitetaan vastustajan kanssa drillaamalla. Eli kutakin opittua tekniikkaa sovelletaan käytäntöön harjoituskaverisi yrittäessä vastustaa tekemistäsi. Ryhmässä pääset harjoittelemaan yhdessä kokeneiden opettajien ja oppilaiden kanssa.

Jiujitsu harjoituksissa joissa opit aina jonkin BJJ:n osa-alueen kerrallaan, kuten guardin ohittaminen, avoimen guardin puolustamisen sekä hyökkäämisen tai erilaisia lopeutuksia sekä pakoja.

BJJ harjoitukset tehdään puvulla eli GI´llä.

Lukkopaini

Lukkopaini mielletään usein brasilian jiu-jitsuksi ilman BJJ:lle ominaista pukua, Gi:tä. Eli lukkopainin harjoitteluvarusteina ovat shortsit, spatsit ja rashguard. eli käytännössä vaatteet jotka eivät tartu vastustajaan tai ole harjoituksen tiellä. Erot eivät kuitenkaan jää pelkästään harjoitteluvaatetukseen. Vaikka GI´n pois jääminen tekee lajista  tempoltaan hieman nopeampaa kuin BJJ. BJJ:ssä puvusta saatavilla otteilla on suurempi merkitys lopputulokseen. Lukkopainissa vastustajan hallintaa tehdään muulla tavoin ja reagointi ja nopeus liikkeissä on merkityksellisempää.

Harjoitusta kutsutaan myös No GI -harjoitteluksi

Molempien kurssien hinta 79 € /kk