Junnut

Sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Martin itse on aloittanut kamppailulajit 16 vuotiaana ja harmitellut aina sitä että Virossa ei ollut hänelle nuorempana vaihtoehtoja tai laadukasta opetusta. Martin uskoo että harjoittelemisen on oltava mielenkiintoista, innostavaa ja motivoivaa eritoten lapsille. FX jiujitsu nuorten ja lasten tunnit ovat kehon ja mielenhallintaa, arvostuksen oppimista sekä taitojen kartuttamista.

Lasten ja nuorten henkiselle ja fyysiselle kehittymiselle on jokainen hetki merkityksellinen. FX jiujitsu lapset ja nuoret oppivat tutustumaan lajeihin sekä itseensä tarkoituksenmukaisella harjoittelulla ja hyvällä fiiliksellä.

Pääset mukaan FX jiujitsu-perheeseen ja saat vain parasta opetusta – suunnitelmallista, motivoivaa ja korkeatasoista. Olemme tarkasti suunnitelleet, mitä asioita eritasoiset ja -ikäiset ihmiset oppivat omissa ryhmissään.

Martinin haaveenaa on mahdollistaa lapsille kasvu hänen oppien parissa vaikka maailman huipulle. Lasten jiujitsu on yksi nopeimmin kasvavista lajeista maailmalla, ehkä siinä vaihessa kun lapsesi on treenannut vuosia jiujitsu on jo olympia laji.

Lapset ja junnut tullaan jakamaan kahteen ikaluokka ryhmään, joilla molemmilla on kahdet harjoitukset viikossa. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan etukäteen varatakseni paikan ryhmään. Junnuryhmiä on tarjolla sekä Jyväskylässä että Peurungassa, Laukaassa

junnu_bjj