Nuoret ja perheet

Nuorten (ja perheiden) treenit starttaavat syyskuussa.

Sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Martin itse on aloittanut kamppailulajit 16 vuotiaana ja harmitellut aina sitä että Virossa ei ollut hänelle nuorempana vaihtoehtoja tai laadukasta opetusta. Martin uskoo että harjoittelemisen on oltava mielenkiintoista, innostavaa ja motivoivaa eritoten nuorille. FX jiujitsu nuorten ja lasten tunnit ovat kehon ja mielenhallintaa, arvostuksen oppimista sekä taitojen kartuttamista.

Lasten ja nuorten henkiselle ja fyysiselle kehittymiselle on jokainen hetki merkityksellinen. FX jiujitsu lapset ja nuoret oppivat tutustumaan lajeihin sekä itseensä tarkoituksenmukaisella harjoittelulla ja hyvällä fiiliksellä.

Pääset mukaan Fx Jiu Jitsu -perheeseen ja saat vain parasta opetusta – suunnitelmallista, motivoivaa ja korkeatasoista. Olemme tarkasti suunnitelleet, mitä asioita eritasoiset ja -ikäiset ihmiset oppivat omissa ryhmissään.

Martinin haaveena on mahdollistaa lapsille kasvu hänen oppien parissa vaikka maailman huipulle. Lasten jiujitsu on yksi nopeimmin kasvavista lajeista maailmalla, ehkä siinä vaihessa kun lapsesi on treenannut vuosia jiujitsu on jo olympia laji.

Nuoten treeni 9v-14v

Nuorten treeneissä opetellaan leikin avulla Brasilialaisen jiu jitsun oppeja. Treeneihin kuuluu aina alkulämmittelyt leikin tavoin, puolisen tuntia tekniikkaa ja vartti loppu aktivointeja.  Treeneissä et ainakaan vielä alkuun tarvitse esimerkiksi edes pukua, normaalit liikuntavaatteet riittävät. Hammassuojille voi olla jonkin ajan päästä kaiken varalta tarvetta. Hammassuojia saa ostettua saliltamme, kun niille alkaa olla käyttöä. Treenissä saa olla vanhempi mukana joko nuoren harjoitusparina, tai omaa liikkuvuutta kehittääkseen. huomioithan kuitenkin että treeni on nuorta varten ja mikäli sitten itse alkaa jäämään alakynteen lisäoppia pääsee hakemaan aikuisten peruskurssilta 🙂

junnu_bjj