Fundamentals

FUNDAMENTALS, eli perusteet, on erityisesti BJJ:n ja lukkopainin ALOITTELIJOILLE kehitetty FX Jiu Jitsun treeniohjelma. Fundamentals treeneissä opitaan BJJ:n tärkeimmät asennot, liikkeet, konseptit ja ideat. Näissä treeneissä opittu toimii pohjana sinulle koko BJJ urasi aikana. Jopa kokeneiden treeneissäkin toistetaan ja hioataan useasti näitä samoja aiheita, mitä opit Fundamentals harjoituksissa. Lajin perusteet ovat tärkeimmät ja niiden päälle pystyt tulevaisuudessa rakentaman oman henkilökohtaisen tyylisi.

Fundamentals treeneissä on tärkeintä kehittää koordinaatiota, mikä on BJJ:n haastavin ominaisuus, ja lisätä lajiymmärrystä konseptien ja ideoiten kautta. Jotta pystyisit kehittämään uusia liikeratoja, on tärkea olla keskittynyt ja harjoittella ajatuksen kanssa – miettiä, kokeilla, kysyä! Suosittelemme aina kysymään harjoituksissa, mitä vaan, mikäli jotain jää epäselväksi tai haluat ymmärtää paremmin.

Jotta tämä edellä mainittu oppiprosessi tapahtuisi parhaiten, Fundamentals treeneissa emme käyttä opintometodiikkana vapaamuotosta sparria eli painimista. Vaikka loppujen lopuksi on tärkeintä pystyä käyttämään ja soveltamaan kaikki opittu painitilanteessa, on lajin perehtymisvaiheessa siitä enemmän haittaa kun hyötyä.

Aloittelija harjoittele ensimmäisen kuukauden ainoastaan Fundamentals treeneissä. Sen jälkeen VOIT aloittaa treenamisen myös meidän kaikissa muissa BJJ / lukkopaini treeneissä. Jokainen kehittyy omalla vauhdilla ja mahdollisuuksiensa mukaan. Fundamentals treeneihin voit aina osallistua vaikka oletkin jo kokeenempi harrastaja. Vaikka Fundamentals on erityisesti tarkoitettu aloittajille, suosittelemme KAIKILLE kokeneillekin harjoittelijoille Fundamentals treeneihin osallistumista sillöin tällöin, jotta lajin perusteet tukevat kehittymistä jatkossakin.

Fundamentals treenit pyörii 8 viikon syklissä missä, jokainen yksittäinen treeni on oma kokonaisuutensa. Se tarkoittaa että voit liittyä Fundamentals treeneihin ja aloittaa oman BJJ polkun milloin haluat. Etkä tarvii minkänlaisia erikoisvarusteita siihen, t-paita ja shortsit riittää.

Fundamentals harjoitusten yhteydessä jokaiselle harjoittelijalle toimitetaan oma fundamentals paketti. Paketissa on eritelty liikkeet ja tekniikat ja tila muistiinpanoille kustakin kyseisestä harjoitteesta, aktiivista oppimista ja muistamista varten.

Voit aina tulla tutustumaan ja kokeilemaan ensimmäisen treenin ihan ilmaiseksi. Fundamentals treenit startta syykuusta 2018 kun aloitamme toiminnan meidän uudella salilla Jyväskylän Kirrissä.

Lisäksi tarjoamme kaikille elokuussa ilmoittauduneille edulliseman kuukausimaksun.

Liity nyt: hintaan 70 € / kk (syyskuusta 75 € / kk)