Kurssit

FX jiujitsu valmentaa brasialaista jiujitsua ja lukkopainia, sekä kurssimuotoisesti, että yksityisvalmennuksena. Koska jokainen etenee harjoittelussa omien tavoitteidensa mukaan, kurssit on suunniteltu niin että eri taito- tai kokemustason omaavat voivat harjoitella keskenään. Poikkeuksena peruskurssi, joka on suunniteltu ensimmäisiä askelia lajin parissa ottaville. Siitä eteepäin erilaiset kurssit tarjoavat haastetta ja oppimista kenelle tahansa. Vaikka jatkokurssit on nimetty “kokeneille” riittää peruskurssin läpikäynti ja lajin perusteiden ymmärrys kokeneiden ryhmään. Harjoitusten tyylin muutokset kursseissa ovat kuvattu alla.

Tervetuloa kokeilemaan lajia, ensimmäiseen harjoitukseen voit tulla ilmaiseksi, valitse kokeilupaikkasi ja -aikasi ilmoittautumislomakkeella.

Fundamentals

Fundamentals, eli perusteet, on erityisesti BJJ:n ja lukkopainin aloittelijoille kehitetty FX Jiu Jitsun treeniohjelma. Fundamentals treeneissä opitaan BJJ:n tärkeimmät asennot, liikkeet, konseptit ja ideat. Näissä treeneissä opittu toimii pohjana sinulle koko BJJ urasi aikana. Jopa kokeneiden treeneissäkin toistetaan ja hioataan useasti näitä samoja aiheita, mitä opit Fundamentals harjoituksissa. Lajin perusteet ovat tärkeimmät ja niiden päälle pystyt tulevaisuudessa rakentaman oman henkilökohtaisen tyylisi.

Kokeneille

Kokeneiden ryhmässä harjoittelu keskittyy aina kunkin teeman mukaisen tekniikan syventämiseen. Kurssimuotoisesti etenevä valmennus on jaettu viikko teemoihin, jossa kunkin viikon aikana pureudutaan tiettyyn tekniikkaan ja sen hienouksiin ja variaatioihin. Näin lajin kokoajan kehittyvät tekniikat saadaan heti käytäntöön ja harrastajien tietouteen. Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia. Yleisesti lämmittely suoritetaan parin kanssa lajinomaisesti pyörien. Sitten harjoituksessa keskitytään tekniikan syventämiseen ja lopuksi sparrataan, eli otetaan otteluharjoituksia paria vastaan. Valmentajan neuvoo sparrin aikana tekniikoiden kehittämiseen ja ottelutilanteisiin ratkaisun löytämiseen, jotta tekniikkasi ja oppisi pääsee aitoihin käytännön testeihin.

Osallistujilta edellytetään GI:tä BJJ harjoituksissa sekä shortseja ja rashguardia lukkopainiharjoituksissa.

Kurssin hinta 79 € / kk

Kokeneille

Yksitysvalmennus

Halutessasi vauhdikkaan aloituksen lajiin, tai innovatiivisia tekniikoita omaan game planiisi, tervetuloa Martinin yksityistunneille. Yleisimpiä yksityistuntien vaihtoehtoja on 12 treenikerran paketti, yhdessä sinun kanssa saman tasoisen kaverisi kanssa, jossa pääsette yhdessä hiomaan tekniikat. Toinen suosittu harjoitus on otteluihin valmistava 2 päivän setti. Jossa kahden päivän aikana harjoitellaan 4 harjoitusta, 2 molempina päivinä. Hienosäätäen otteluihin vaadittavat viimeiset nyanssit kuntoon. Koska Martin valmentaa ympäri maailmaa, kyselethän yksityistunteja hyvissä ajoin etukäteen. Yksityisvalmennuksen hinnat sovitan erikseen.

yksityisvalmennus

Junnut

Junnujen kurssit pyörivät ikäluokkien mukaan. Siitä huolimatta junnuille opetettavat tekniikat menevät tavoitteiden mukaan. Osa junnuista voi harjoitella kilpaillakseen. Osa tukeakseen muuta lajia, kuten jääkiekkoa ja osa ihan vain parantaaksen arjen liikkuvuutta ja itseluottamusta. Vaikka kyseessä onkin jiujitsu harjoitukset, muuta lapsenomaista ja virikeellistä liikuntaakin sisältyy tunteihin. Tärkeintä on pitää hauskaa ja oppia tekniikkaa sekä elämässä eteenpäin vieviä arvoja ja kurinalaisuutta.

Kurssin hinta alkaen 65 € / kk