Kurssit

FX jiujitsu valmentaa brasialaista jiujitsua ja lukkopainia, sekä kurssimuotoisesti, että yksityisvalmennuksena. Koska jokainen etenee harjoittelussa omien tavoitteidensa mukaan, kurssit on suunniteltu niin että eri taito- tai kokemustason omaavat voivat harjoitella keskenään. Poikkeuksena peruskurssi, joka on suunniteltu ensimmäisiä askelia lajin parissa ottaville. Siitä eteepäin erilaiset kurssit tarjoavat haastetta ja oppimista kenelle tahansa. Vaikka jatkokurssit on nimetty “kokeneille” riittää peruskurssin läpikäynti ja lajin perusteiden ymmärrys kokeneiden ryhmään. Harjoitusten tyylin muutokset kursseissa ovat kuvattu alla.

Syksystä 2019 lähteen olemme laajentanut lajivalikoimamme, mahdollisuus harrastaa vapaaottelua, kuntonyrkkeilyä sekä yleistä kuntotreeniä – CombatFit.

Tervetuloa kokeilemaan lajia, ensimmäiseen harjoitukseen voit tulla ilmaiseksi, valitse kokeilupaikkasi ja -aikasi ilmoittautumislomakkeella.

Fundamentals

Fundamentals, eli perusteet, on erityisesti BJJ:n ja lukkopainin aloittelijoille kehitetty FX Jiu Jitsun treeniohjelma. Fundamentals treeneissä opitaan BJJ:n tärkeimmät asennot, liikkeet, konseptit ja ideat. Näissä treeneissä opittu toimii pohjana sinulle koko BJJ urasi aikana. Jopa kokeneiden treeneissäkin toistetaan ja hioataan useasti näitä samoja aiheita, mitä opit Fundamentals harjoituksissa. Lajin perusteet ovat tärkeimmät ja niiden päälle pystyt tulevaisuudessa rakentaman oman henkilökohtaisen tyylisi.

  • Lajin aloittaja ja ylöspäin.
  • Treenin pituus 60 min.
peruskurssi-1024x533

Advanced

Advanced tunneilla oppilaat alkavat tutkimaan, oppimaan ja kehittämään ymmärrystä monimutkaisimmille jiu jitsu tekniikoille ja periaatteille. Tämä sisältää kokonaisen ryhmän uusia positioita, hyökkäyksiä ja puolustuksia jotka taas sisältävät moderneja jiu jitsu konsepteja ja likkeitä. Advanced ohjelma kattaa kaikki jiu jitsun näkökulmat, antaen oppilaille mahdollisuuden alkaa kehittämään omaa uniikkia tyyliään ja suosimaan tekniikoita, jotka toimivat kyseisen yksilön kehotyypille. Tässä kohtaa oppilaat pääsevät nostamaan pelinsä seuraavalle tasolle.

  • Oppilaat jotka ovat suorittameet Fundamentals tunnit ja siitä ylöspäin aina mustavöihin asti
  • Treenin pituus 60 min
martin-sbgcamp2013

Drill/Sparr

Drillaus / Sparrisessioilla opitaan käyttämään jiu jjitsun tekniikkaa ja strategioita käytännössä täysin vastustelevaa vastustajaa vastaan. Vastuksen kanssa treenaaminen on tärkeä osa oppien soveltamisessa käytäntöön. Tässä oppilaat huomaavat ajoituksen merkitystä, milloin käyttää mitäkin liikettä ja milloin vaihtaa yhdistävien tekniikoiden välillä.

  • Kaikille oppilaille jotka ovat suorittaneet Fundamentals-kurssin ja siitä ylöspäin mustavöisiin asti.
  • Treenin pituus 60 min
Martin-Priit

Junnut

Junnujen kurssit pyörivät ikäluokkien mukaan. Siitä huolimatta junnuille opetettavat tekniikat menevät tavoitteiden mukaan. Osa junnuista voi harjoitella kilpaillakseen. Osa tukeakseen muuta lajia, kuten jääkiekkoa ja osa ihan vain parantaaksen arjen liikkuvuutta ja itseluottamusta. Vaikka kyseessä onkin jiujitsu harjoitukset, muuta lapsenomaista ja virikeellistä liikuntaakin sisältyy tunteihin. Tärkeintä on pitää hauskaa ja oppia tekniikkaa sekä elämässä eteenpäin vieviä arvoja ja kurinalaisuutta.

Kurssin hinta alkaen 65 € / kk

junnu_bjj

Yksityisvalmennus

Halutessasi vauhdikkaan aloituksen lajiin, tai innovatiivisia tekniikoita omaan game planiisi, tervetuloa Martinin yksityistunneille. Yleisimpiä yksityistuntien vaihtoehtoja on 12 treenikerran paketti, yhdessä sinun kanssa saman tasoisen kaverisi kanssa, jossa pääsette yhdessä hiomaan tekniikat. Toinen suosittu harjoitus on otteluihin valmistava 2 päivän setti. Jossa kahden päivän aikana harjoitellaan 4 harjoitusta, 2 molempina päivinä. Hienosäätäen otteluihin vaadittavat viimeiset nyanssit kuntoon. Koska Martin valmentaa ympäri maailmaa, kyselethän yksityistunteja hyvissä ajoin etukäteen. Yksityisvalmennuksen hinnat sovitan erikseen.

Martin Aedma