Kesän ilmaiset starttiviikot

Huom! Muutoksia starttiviikkoihin.

Järjestämme kesällä starttiviikkojen sijasta teemaviikot, joille voi osallistua kertamaksulla tai viikkomaksulla. Treenit sopivat aloittelijoille ja kokeneille. Joka viikko on uusi teema, johon on helppo hypätä mukaan pidemmänkin tauon jälkeen tai kokonaan uutena harrastajana.

Kesän starttiviikkojen ajankohdat

  • 3.-8.5.
  • 7.-12.6.
  • 2.-7.8

Järjestämme myös kesällä perinteiset ilmaiset starttiviikot! Starttiviikkojen avulla on helppo kokeilla brasilialaista jujitsua ja lukkopainia silloin, kun se sinulle sopii. Ensimmäinen viikko on ilmaista kokeilua, jonka jälkeen peruskurssin hinta on 55€. Peruskurssi kestää viisi viikkoa ja sen aikana oppii brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin perusteet. Yleensä starttiviikot järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini sopii kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille, taitotasoon katsomatta. Kamppalulajeista ei tarvitse aikaisempaa kokemusta. Treeneissä kaikki etenevät omaa tahtiaan ja valmentajat ottavat huomioon yksilöllisyyden. Pyydämme kaikkia halukkaita ilmoittautumaan starttiviikolle ennakkoon, niin meillä on ryhmän koko ja harrastajien taitotaso tiedossa.

Starttiviikojen treenit ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18:30. Lauantaisin klo 10.

Ilmoittaudu starttiviikolle tästä.