Junnutreenit ja Ninjakerho starttaavat taas syyskuussa

Suosittu Ninjakerho ja Junnutreenit starttaavat tuttuun tapaan syyskuussa. Ninjakerhon kanssa otimme innokkaiden kerholaisten takia varaslähdön ja aloitimme jo nyt elokuussa jumpat. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilemaan Ninjakerhoa ja Junnutreenejä! Ninjakerho järjestetään sunnutaisin klo 13. Se soveltuu kaikille 5-9 vuotiaille lapsille ja siellä treenataan ja leikitään oman vanhemman tai huoltajan kanssa. Kerhossa on aina silloin tällöin mukana myös nuorempia lapsia.

Junnukerho on suunnattu 10-14 vuotiaille nuorille ja sen opetus sisältää enemmän sen ikäisille sopivia monipuolisia ja kehittäviä kamppailulajitaitoja. Junnutreenit järjestetään maanataisin ja perjantaisin klo 16:30-17:30. Nuorten ei tarvitse omata aikaisempaa kamppailulajikokemusta eikä brasilialaisessa jujutsussa käytetylle puvulle ole vielä alkuun tarvetta. Innokas asenne ja normaalit urheiluvaatteet riittävät.

Voit lukea lisää Ninjakerhosta ja Junnutreeneistä meidän sivuiltamme. Toivomme ilmoittautumista etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta. Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi!