JÄSENYYS

FX JIU JITSU JÄSENYYS

FX Jiu Jitsu jäsenyys oikeuttaa sinua osallistumaan kaikkiin sinulle sopiviin treeneihin sekä muihin, treenien ulkopuolella järjestettäviin tapahtumiin (esm Leffaillat). FX Jiu Jitsu jäsenet voivat salia vapaasti käyttää myös ohjattujen treenien ulkopuolisella ajalla silloin kun sali on vapaa. Jäsenet saavat myös alennusta meillä järjestettävissä tapahtumissa kuten seminaarit ja FX tapahtumat Peurungalla.

ALOITTELIJAT / FUNDAMENTALS – 50 € / kk , ei sopimusta! Joka kuukauden ensimmäisellä viikolla tapahtuu ilmainen3 treenin BJJ tutustumiskurssi. Tämä on paras mahdollisuus tulla ja tutustua lajin. Sen jälkeen on hyvä jatkaa meidän fundamentals kurssilla, etkä tarvii tehdä sopimusta kunnes haluat jatkaa oppimista kokeneiden joukossa. Fundamentals treenit pyörii Ma / Ke / Pe klo 17-18.

KOKENEET – 70 € / kk (12kk sopimuksella) , opiskelijat 50 € / kk (3kk sopimuksella) tai 85€ kk ilman sopimusta. Ohjatut kokeneiden treenit pyörii joka viikon päivä paitsi lauantai. Myös arkipäivän aamuisin (Ma/Ke/Pe) on ohjatut kokeneiden treenit. BJJ treenit on puvulla (tarvittaessa saa osta meiltä FX puvun), NoGi treeneihin riittää shortsit ja painipaita / tpaita.

BJJ NUORET – 50€ / kk (3kk sopimuksella), nuorten ryhmä treenaa Ti ja Pe klo 16-17. Ahkerat ja innokkaat nuoret saa valmentajan luvalla treenaa myös aikuisten treeneissä (Fundamentals / Advanced).

NINJAKERHO – 35€ / kk , ninjat harjoittele Su klo 11-12 vanhempien kanssa

PÄIVÄMAKSU  – 10€ / päivä. Mikäli haluaisit silloin tällöin osallistua ohjattuihin treeneihin voit tehdä sitä päivämaksulla ja osallistua kaikkein treeneihin mitä tapahtuu siinä päivänä.

OPEN MAT – nämä treenit ovat avoimet ja ilmaiset kaikille! Tervetuloa painimaan meidän harrastajien kanssa.

Viikon aikataulun löydät https://fxjj.fi/aikataulu/