Fx Jiu Jitsu

Tiedote harrastajille

Jyväskylän Muay Thai muutta Fx Jiu Jitsun kanssa Kirrin salille samoihin tiloihin. Muutto tapahtuu viikoilla 9 ja 10. Muutto ei vaikuta Fx Jiu Jitsun treeniaikoihin tai treeneihin, mutta Muay Thai muuttaa aikataulunsa ja uudet treenit alkavat uusissa tiloissa 2.3. klo 18. Ainoana poikkeuksena on Ninjakerho, mikä on tauolla 8.3. asti. Uuden yhteistyön kunniaksi ilmainen ristiintreenaus kaikille jäsenille maaliskuussa. Olet sitten jäsenenä Fx:llä tai Muay Thailla, olet tervetullut testaamaan toisen lajin treenejä niin paljon kuin haluat. Fx Jiu Jitsulla alkaa maaliskuussa uusi kierros Fundamentals-treenejä eli Brasilialaisen Jiu Jitsun ja lukkopainin perusteita. Silloin on erittäin helppo hypätä mukaan kokeilemaan. Maaliskuun puolessa välissä, sunnuntaina 15. päivä juhlitaan yhdistymistä ja  uuden kamppailukeskuksen avajaisia. Aikataulusta ja ohjelmasta lisää myöhemmin.

Ps. Kamppailukeskus hakee vielä uutta nimeä. Ehdotuksia saa laittaa! Ehdotuksista äänestetään harrastajien kesken paras.

Virallinen tiedote

Fx kamppailukeskus aloittaa maaliskuussa!

Palokan Kirrissä syksystä 2018 asti toiminut ja suuren suosion saavuttanut brasilialaisen jiu-jitsun, lukkopainin ja nykyisin myös vapaaotteluun erikoistunut FX Jiu Jitsu yhdistää voimansa Jyväskylän Muay Thai seuran kanssa. Yhteistyön seurauksena syntyy Keski-Suomen monipuolisin kamppailu-urheilukeskus. Kamppailukeskus sijaitsee Kaluste 10:n tiloissa (Kirrinpolku 2, 40270 Jyväskylä). Salin laajennuksen yhteydessä ison tatamialueen lisäksi kamppailukeskukselle asennettaan kehä nyrkkeily/potkusäkkeineen. Sali sijaitsee moottoritien varressa, joten Jyväskylän keskustasta autolla matkaa harjoituksiin n. 10 minuutissa ja pysäköintitilaa riittää kaikille.

Kamppailukeskuksen harjoitukset sopivat hienosti eritasoisille harrastajille! Olit sitten aloittelija tai kokenut kehäkettu, nuorempi tai vanhempi, mies tai nainen, meiltä löytyy harjoituksia kaikille. Yhdellä harjoittelumaksulla pystyt treenaamaan kaikkia kamppailukeskuksen lajeja. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet ja vanhat harrastajat kamppailukeskuksen harjoituksiin! Lisätietoja ja hinnasto julkaistaan kuluvan viikon sisällä sivustollamme www.fxjj.fi.

FX Jiu Jitsun päävalmentajana toimii pidetty valmentajaguru brasilialaisen jiu-jitsun 3. asteen musta vyö Martin Aedma. Muay Thai päävalmentajana toimiii EM-tasolla kilpaillut yli vuosikymmenen thainyrkkeily kokemuksen omaava Minh “Joji” Le.