FX Jiu Jitsu ilmainen BJJ kokeiluviikko!

Maailmalla valtavan suosittu Brasilialainen Jiu Jitsu on sangen hyödyllinen, monipuolinen ja turvallinen laji harrastaa. Vaikka julkkikset ja maailmantähdet ovatkin ottaneet BJJ:n omakseen on lajin vetovoiman alkuperäinen syy sen ylivoimaisessa tehokkuudessa, josta kertoo suosio ammattivapaaottelijoiden parissa. Lajia on tarjolla huippuvalmennuksessa nyt myös Jyväskylässä.

BJJ kuten kaikki urheilulajit ovat fyysisiä, mutta oppimisen kautta myös henkiset voimavarat kohenevat, itsevarmuus, rohkeus ja tietenkin kunto kohenee. Jokainen BJJ:tä harrastanut ihminen tunnistaa lajista myös shakki-kaltaisen olemuksen, joka luo uuden ulottuvuuden, älyllisyyden. Jokaiselle tekniikalle löytyy vastatekniikka siksi lajia voi käsitellä lähes fyysisenä ongelmanratkaisuna.

Ymmärrämme suuren kynnyksen tulla kokeilemaan lajia, jossa otetaan fyysistä kontaktia, mutta salillamme on puitteet ja opetuksen turvallisuus huipussaan ja normaaliharrastajilla vammoja ei pääse syntymään. Itse asiassa BJJ:n avulla voi korjata aiemmin syntyneitä vahinkoja, sillä lajia käytetään laajasti myös nuorten syrjäytymisen ja koulukiusaamisen vastaiseen taisteluun.  BJJ:tä kutsutaan maailmalla termillä Arte suave (Pehmeä taide), koska lajissa ei synny räjähtäviä isku- tai potkukontakteja tai hallitsemattomia vääntöjä.

Lupaamme että yhdessä tekemällä ja uusia taitoja opettelemalla syntyy vahva porukkahenki. Syntyy ryhmä ihmisiä, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia Jiu jitsu:stä ja muista asioista maan ja taivaan välillä, treenisalin ulkopuolellakin.

Tästä johtuen, olemme päättäneet FX Jiu Jitsu:lla, että yksi meidän tärkeimmistä tehtävistä nyt ja tulevaisuudessa on saada yhä enemmän uusia ihmisiä, nuoria ja aikuisia, kokeilemaan Brasilialaista Jiu jitsua.

Siksi tarjoamme jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon, ILMAISEKSI lajiin tutustuville.

Kattoikärajoja meillä ei ole, ninjakoulumme lähtee 5 vuotiaista ja vanhimmat aktiiviset harrastajat ovat yli 60 vuotiaita. Ensimmäinen ilmainen tilaisuus kokeilla BJJ:tä meidän salilla on jo maaliskuussa, alkaen 4.3.

Ilmaiset harjoitukset ovat siis jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17:00-18:00 osoitteessa Kirrinpolku 2.

Jos viikonmittaisen kokeilun jälkeen innostusta riittää, ei ole suinkaan pakko sitoutua pitkäaikaiseksi jäseneksi. Uusille aloittelijoille tarjoamme alkuun 6 viikon mittaisen jäsenyyden 60 eurolla.

Tule kokeilemaan ja ota kaverikin mukaan!