Brasilialaisen Jiu Jitsun Fundamentals-peruskurssi uudistuu

Ilmaiset starttiviikot

VKO 2 2022

12.1. & 16.1.

Peruskurssit eli “Fundamentals”, ovat tärkeä lähtökohta kaikille Jiu Jitsun aloittajille. Alkuvaiheessa opitut perusteet toimivat pohjana jokaisen jujutsupolulla. Tämän huomioiden olemme uudistaneet meidän Fundamentals-kurssit. Elämä kehittyy koko ajan kaikkialla, niin myös meillä! Olemme seuranneet ihmisten oppimista, kehitystä ja palautetta. Niiden tietojen pohjalta olemme muokanneet Fundamentals-kurssit uudenlaisiksi seuvaavilla muutoksilla.

1. Pituus kasvaa 8 viikoon (oli 6 viikkoa): jokaiselle jiu jitsun perus osaaluelle (guardi / ohitus / pakot / hallinta)
enemmän aikaa jotta tärkeät perusliikkeet saisivat enemmän toistoja ja huomiota niiden kriittisiin yksityiskohtiin. Tekniikka on tärkeintä ja “Repetitio est mater studiorum”! eli toistaminen on kaiken oppimisen äiti!
2. Kaikki viikot pysyvät silti omina kokonaisuuksina, eli liittyä voi millä viikolla tahansa. Jos aloitat treenit keskeellä sykliä, niin käyt syklin loppuun asti ja sitten puuttuvat viikot uudessa syklissä.
3. Kurssin jälkeen voit liittyä jatkoryhmään tai käydä vaikka uudestaan Fundamentals-kurssin tai molemmat!

 

Uuden peruskurssin hinta on 70€ ja sen kesto on 8 viikkoa. Tunnin mittaiset treenit ovat kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin 19:30-21:00 ja sunnuntaisin klo 11:00- 12:30

Uusi kurssirakenne alkaa tammikuussa ilmaisella kokeiluviikolla, tervetuloa mukaan!

Muista ilmoittautua etukäteen.