Brasilialaisen Jiu Jitsun Fundamentals-peruskurssi uudistuu

Ilmaiset starttiviikot

2.-8.8.
6.-12.9.
4.-10.10.
1.-7.11.

Fundamentals kurssit ovat tärkeä lähtökohta kaikille Jiu Jitsun aloittajille. Alkuuvaiheessa opitut perusteet toimivat pohjana jokaisen jujutsupolulla. Tämän huomioiden olemme uudistaneet meidän Fundamentals-kurssit. Elämä kehittyy koko ajan kaikkialla, niin myös meillä! Olemme seuranneet ihmisten oppimista, kehitystä ja palautetta. Niiden tietojen pohjalta olemme muokanneet Fundamentals-kurssit uudenlaisiksi seuvaavilla muutoksilla.

1. Pituus kasvaa 12 viikolle (oli 6 viikkoa): jokaiselle jiu jitsun perus osaaluelle (guardi / ohitus / pakot / hallinta)
tuplasti enemmän aikaa jotta tärkeät perusliikkeet saisivat enemmän toistoja ja huomiota niiden kriittisiin yksityiskohtiin. Tekniikka on tärkeintä ja “Repetitio est mater studiorum”! eli toistaminen on kaiken oppimisen äiti!
2. Kaikki viikot pysyvät silti omina kokonaisuuksina, eli liittyä voi millä viikolla tahansa. Jos aloitat treenit keskeellä sykliä, niin käyt syklin loppuun asti ja sitten puuttuvat viikot uudessa syklissä.
3. Kurssin jälkeen voit liittyä jatkoryhmään tai käydä vaikka uudestaan Fundamentals-kurssin tai molemmat!

 

Uuden peruskurssin hinta on 110€ ja sen kesto on 12 viikkoa. Tunnin mittaiset treenit ovat kolme kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18:30

Uusi kurssirakenne alkaa elokuussa ilmaisella kokeiluviikolla, tervetuloa mukaan!

Muista ilmoittautua etukäteen.